Librazhd

Dokumente dhe veprime në lidhje me ndërtimin e HEC-eve në Qarrishtë


Artikuj në media të financuar nga projekti për Qarrishtën

HEC-et në Librazhd, 130 kontrata në fshehtësi të plotë (nga Neritan Gjergo & Agim Blloshmi) ...lexo këtu

Investigimi: HEC-et e Qarrishtes/Struktura të dështuara? (nga Artan Rama) ...lexo këtu

Investigimi: HEC-et e Qarrishtes/ NËN KURORËN E SHEBENIKUT (nga Artan Rama) ...lexo këtu

Investigimi: Portretet e Qarrishtës (nga Artan Rama) ...lexo këtu

Investigimi: HEC-et e Qarrishtes/ Sikuri i hipokrizisë (nga Artan Rama) ...lexo këtu

Ndërtimi i HEC-ve në Librazhd po u heq banorëve ato burime që i mbajnë gjallë ndërsa po shkatërron ekosistemin e parkut Shebenik-Jabllanicë ( nga Arlis Alikaj, Gazetar i trajnuar nga Vezhguesi Rural dhe Antonio Çakshiri) ...lexo këtu